Waarom zie mijn productie of voorstelling niet terug in de lijst?

Gewijzigd op Mon, 20 Nov 2023 om 05:07 PM

Dit kan meerdere redenen hebben:

1. De voorstelling speelt bij een theater dat nog niet is aangesloten op de Publieksmonitor
    Bij de lancering van de Publieksmonitor zijn 57 theaters aangesloten (klik hier voor de lijst). De komende periode willen we dit aantal natuurlijk uitbreiden. Houd hiervoor onze website, de nieuwsbrief en de socials in de gaten.
  2. De voorstelling heeft nog geen kaartverkoop.
    De Publieksmonitor toont geen voorstellingen zonder kaartverkoop. Zodra er geregistreerde kaartverkoop is toont deze automatisch wel.
  3. Je hebt de productie en/of bijbehorende voorstelling (nog) niet aangemaakt in DIP
    Om de voorstelling te kunnen herkennen in de database van de Publieksmonitor maken we gebruik van de unieke dip-id die toegekend wordt aan de voorstelling zodra je deze invoert. Het theater zet deze in hun kassasysteem en daarna vindt synchronisatie met de Publieksmonitor plaats. Pas dan kan het systeem de productie of voorstelling aan jullie organisatie linken en tonen in de Publieksmonitor.
  4. Het theater is wel aangesloten, maar heeft de voorstelling (nog) niet gekoppeld
    Pas als het theater de dip-id in hun ticketingsysteem heeft toegevoegd bij de betreffende voorstelling, wordt deze gesynchroniseerd met de database van de Publieksmonitor. Pas dan kan het systeem deze aan jullie organisatie linken en tonen in de Publieksmonitor.

Is er iets anders aan de hand dan bovenstaande? Meld dit dan bij ons via support@dip.nl. Dan zoeken we het uit.