Hoe vaak worden de standen en recette geüpload naar het DIP-platform?

Gewijzigd op Sun, 21 May 2023 om 07:19 PM

Hoe vaak de standen en recettes worden geüpload naar DIP is afhankelijk van het kaartverkoopsysteem dat een theater gebruikt. Meestal gebeurt het een keer per dag ('s nachts). Sommige systemen werken de cijfers elk uur bij, en andere hebben helemaal geen koppeling. De theaters zonder koppeling vragen we om de standen in elk geval wekelijks handmatig bij te werken.*

* De theaters die hun standen handmatig uploaden worden met ** aangegeven in de gebruikerslijst op onze website.