Wat je ziet binnen de pagina Gebruikers is afhankelijk van de rechten die je hebt gekregen binnen de omgeving van Podiumkunst.info. Ben je een Gebruiker, dan zie je op deze pagina een overzicht van alle gebruikers die in het account kunnen inloggen. Je ziet ook of deze collega's een Gebruiker of Beheerder zijn van het hoofdaccount.

Ben je een Beheerder, dan kan je op deze pagina extra inlog accounts aanmaken voor collega's en deze wijzigen of verwijderen. Een inlogaccount aanmaken voor een collega doe je als volgt. Je klikt op de gele knop 'Gebruiker toevoegen'. Je voert de volgende gegevens in:

1. E-mailadres

2. Wachtwoord

3. Voornaam

4. Achternaam

Vervolgens selecteer je het Gebruikerstype. Kies je voor het type Beheerder, dan krijgt deze persoon net als jij het maximaal aantal rechten toebedeeld en dan kan deze persoon ook inlog accounts aanmaken, wijzigen en verwijderen. Kies je voor het type Gebruiker, dan krijg je vervolgens een tabel te zien waarin je velden kunt selecteren en deselecteren. Je kan hier aangeven of de persoon toegang heeft tot de verschillende onderdelen in Podiumkunst.info en binnen dit onderdeel informatie mag toevoegen, bewerken en verwijderen - wanneer van toepassing. Nu volgt een uitleg van de rechten die je kan selecteren per onderdeel.

1. Dashboard

Toegang: het inzien van de beginpagina met daarin de grafiek en verkoopinformatie.

Exporteren: het exporteren van de verkoopinformatie naar Excel.

2. Gebruikers

Toegang: het inzien van de gebruikers die een inlogaccount hebben gekregen en de informatie welke rol - Gebruiker of Beheerder - zij hebben binnen het account.

3. Zalen

Toegang: het inzien van de zalen die voor uw theater zijn aangemaakt.

4. Toeslagen (in Financiële Afspraken)

Toegang: het inzien van de toeslagen.

Toevoegen: het toevoegen van toeslagen.

Bewerken: het bewerken van bestaande toeslagen.

Verwijderen: het verwijderen van toeslagen.

5. Financiële afspraken

Toegang: het inzien van de financiële afspraken.

Exporteren: het exporteren van de financiële afspraken naar Excel.

Accorderen: het accorderen van de financiële afspraken.

6. Rangsjablonen

Toegang: het inzien van de rangsjablonen.

Toevoegen: het toevoegen van rangsjablonen.

Bewerken: het bewerken van bestaande rangsjablonen.

Verwijderen: het verwijderen van rangsjablonen.

7. Producties

Toegang: het inzien van de productie- en voorstellingsspecifieke informatie.

Exporteren: het exporteren van deze informatie naar Excel.

8. Voorstellingen

Toegang: het inzien van de voorstellingsgegevens.

9. Kaartstanden bijwerken

Toegang: het exporteren van de voorstellingen en het importeren van de voorstellingen met bijbehorende kaartstanden en recette. Deze optie is alleen relevant wanneer het kaartverkoopsysteem nog geen koppeling heeft met Podiumkunst.info.

Je selecteert de juiste velden voor het desbetreffende inlog account en klikt vervolgens op 'Opslaan'.